2016-08-11 08:59:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Jól szervezi munkáját

Napi horoszkóp augusztus 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Remek napra számíthat! Ha ön egyedülálló, akkor ma végre megismerkedhet valakivel, aki változást hoz az életébe. Talán egy szórakozóhelyen kezdenek el beszélgetni, vagy a barátai mutatják be önnek – egy biztos, szerelem lesz első látásra!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Jól szervezi a munkáját, remek ötletei is lehetnek a mai napon. Egy váratlan telefonhívás, vagy látogatás nagy örömet szerezhet önnek. A változásokhoz viszont nyitottabban kellene állnia – a munkahelyén ugyanis átszervezések várhatóak.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sok feladat várja, az energiája pedig kevés. Állítson fel fontossági sorrendet, és csak a legszükségesebbeket intézze el ma. Tartson többször rövid pihenőket, így nem fog elúszni a feladataival.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Végre elhatározásra jut egy családját érintő kérdésben. Talán a költözésen gondolkozik, vagy át akarja alakítani a lakást. Ma neki kezdhet a megvalósításnak!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma bármihez is kezd, valami folyton megzavarja a munkában. Szerencsére ön szívós és kitartó, ezért semmilyen kitérő nem veszi el a kedvét, hanem csak újabb erőt ad önnek a továbblépéshez.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Túlságosan lelkiismeretes, mindig a legtökéletesebb eredményre törekszik. A gond csak az, hogy ezt nehéz bírni energiával, előbb-utóbb ön is belefárad a maximalizmusába. Próbáljon ma egy kicsit lazítani, különben túlhajtja magát, és kudarcot vallhat a terveivel!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma alaposan próbára tehetik a béketűrését. Valaki túllő a célon, és tapintatlan kérdésekkel ostromolja. Reagáljon határozottan, vállalja fel a konfliktust!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A precizitást igénylő munkák nehézséget okozhatnak ma önnek, mert nehezen összpontosít egy dologra. Ellenőrizzen le mindent többször is, nehogy hibázzon. A közlekedésben is legyen óvatos, a bolygók balesetveszélyt jeleznek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Túlságosan kritikusan viszonyul a párjához, ez persze veszekedéshez vezethet. Bánjon óvatosabban a szavakkal, mert ma különösen hajlamos arra, hogy sértően fogalmazzon. Ellenkező esetben valószínűleg ön is a szívére venné a hasonló megjegyzéseket…

Bak: XII. 22. - I. 19.
Olyan kérdésekben is tisztán látja a megoldást, amit eddig csak homályosan érzett. Ma jött el az ideje annak, hogy bele is vágjon a megvalósításukba! Az üzleti tárgyalásoknak kedveznek a bolygóállások, ha fontos megbeszélése van, időzítse ma délutánra!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kissé szomorú lehet, talán csalódnia kell valakiben, akiben igazán megbízott. Azért próbálja meg tisztázni az illetővel a dolgot, mert lehet, hogy ön ért félre valamit. Az estét már jó hangulatban töltheti a párjával.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ne erőltessen ma semmit! Ha valami nem megy simán, azt inkább halassza máskorra. Kedvezőtlen bolygóállások gyengítik az erejét, ezért nem tudja megvalósítani a terveit. Ma csak a legszükségesebbeket végezze el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: